The melayu Diaries



”Saya jawab ringkas “alahh.. saya pakai Krim Herba yang akak Kemboja tu  bagi saja… pakai malam sebelum tidur”. Suami hanya senyum.Setelah two minggu guna, saya syorkan pada adik perempuan saya yang kini sedang menuntut di SBP Kuala Pilah. Memang adik beradik dalam keluarga saya majoriti muka berjerawat. Mungkin faktor keturunan kot. WallahuaklamApapun setelah 2 minggu tak berjumpa dengan adik perempuan saya, sangat mengejutkan muka dia yang penuh jerawat sudah kering dan hanya tinggal kesan-kesan hitam, mungkin tunggu sedikit masa sahaja lagi untuk hilang kesemuanya dan menampakkan perubahan kulit menjadi putih. Subhanallah…Sebelum ini saya sudah banyak menghabiskan duit dengan menggunakan bermacam-macam jenis krim berjenama. Tapi kalu dah berbelas tahun guna bermacam-macam krim dan dalam masa yang sama rasa kulit pun masih tak beri kerjasama. So manage tahap itu saja. Very last-final dapat juga krim muka herba dari Kemboja yang tak disangka-sangka datang-nya. Ini semua dengan izin Allah swt.Sehari sekali saja pakai, kulit dah rasa selesa, sapu bedak pun rasa rata. Alhamdulillah mungkin kulit saya serasi dengan Krim Kemboja ini. Ermm! siapa yang mengalami masalah kulit kusam, jerawat dan berjeragat, taulah macam mana rasa worry bila tengok muka sendiri.To date Alhamdulillah saya sangat berpuas hati dengan hasil pemakaian Krim Kemboja ini. Muka kira dah nak settle, nak-nak orang malas make up macam saya. Ekeke..! Kalau dapat kulit muka yang tak kusam bersyukur sangat pada Allah.So, kalau ada sahabat-sahabat yang mempunyai masalah kulit muka sama seperti saya, tetapi masih tidak terjumpa mana-mana krim muka yang sesuai. Bolehlah cuba Krim dari Kemboja yang sangat mujarab ini. Bersih, Halal dan terbukti berkesan. Ins Shaa Allah.Boleh msg/whatsapp Pn. Yati 012-9326011 untuk mendapatkannya. Saya bagi harga Unique dengan ikhlas niat nak menolong kerana Allah swt. Bukan nak berniaga semata-mata. Semoga manfaat.. wallahuaklam…ANTARA TESTIMONI YG DPT DI KONGSIMS ZARINA DARI LANGKAWI

it is recommended to do by experience batin masseur ...in the event you urut oneself no want 2mins you tfking oredi not urut...

(amount of money confirmed at checkout) To be furnished at checkout  aid icon for Postage - opens a layer

The title of the condition refers to early hypotheses as to its nature. Currently being resulting from a faulty gene, this disorder varies in age at presentation As well as in severity in accordance with the distinct gene defect; thus there are not less than thirteen subtypes of MODY. People with MODY often can Command it devoid of employing insulin. Other varieties

Anda harus membuat pemeriksaan terhadap ovari. Kami tidak pasti rawatan POC yang anda jalani adalah melalui pembedahan atau ubat atau radioterapi dan juga jangka masa untuk rawatan.

Kini saya adhere to up dgn healthcare facility pakar yang lain disamping telah membeli maharani (te zhi bai feng wan). Tapi kini saya dlm dilema kerana doktor ada membekalkan ubatan moden (metformin, tamoxifen dan evo7 supplement adipex) bolehkan

Merujuk kepada situasi Puan Lina, anda digalakkan supaya mengambil Garam Buluh Leading Drink, 2 bungkus setiap hari, pagi dan malam. Garam Buluh Leading Drink yang kaya dengan magnesium dan pelbagai garam mineral di samping bersifat anti-pengoksidaan membantu menyingkir radikal bebas serta membuang toksin dalam badan. Selain itu, puan turut dinasihatkan supaya mengambil Te Zhi Bai Feng Wan (yang turut dikenali sebagai check here pil maharani yang menggabungkan sixteen jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya, ia check here membantu menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur serta melancarkan peredaran darah), setiap hari sebiji bola besar selama 20 hari berturutan. Sekiranya bulan ini puan masih datang haid, sila ambilnya selepas haid anda datang habis.

This kind of problem would be deterrence plenty of for almost any Malaysian to Assume 2 times about consuming far too much sugar of their everyday diet.

I see Anything you imply. I argue that N9E4 isn't going to (likely) get high-end magic that Nazca each needs, and will be able to get. Superior N is most handy for the big nature globals, but Nazca lacks the income for being a contender for them.

two.You may have weak blood circulation. Chinese medical doctor deemed that for a mom will have to has good blood circulation and wholesome entire body to be able to be fertile and also have a healthier pregnancy.

Apabila saluran darah yang rosak itu bocor, ia akan menyebabkan retina membengkak. Ia juga mampu tersumbat, lalu mengurangkan jumlah oksigen yang boleh memasuki retina. Semakin lama pesakit menghidap kencing manis, semakin tinggi kemungkinan pesakit tersebut untuk menghidap retinopati diabetes.

Ketidakhamilan anda mungkin diakibatkan oleh masalah fungsi ovulasi. Rawatan sebegini agak sukar dan anda dinasihatkan datang untuk pemeriksaan.

Persoalannya memandangkan interval saya tidak teratur, adakah saya perlu berhenti memakan pil maharani sekiranya saya di datangi period dalam tempoh 20 hari ini? Andainya saya masih tidak didatangi period selepas memakan pil ini selama 20 hari adakah saya perlu terus memakan pil ini atau saya perlu berehat sebentar? Sekiranya saya perlu berehat, bilakah saya perlu memakan pil ini semula. Saya berumur 35 tahun dan mempunyai berat badan a hundred and ten kg

Its pretty embarrassing as i must shave constantly as well as facial hair are getting darker and thicker..I really hope that Chinese Herbs would aid simplicity out my affliction..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *